Mad til ølsmagning

Mad til ølsmagning

Mad til ølsmagning

Er du til ølsmagning, vil du blevet præsenteret for en bred vifte af forskellige smage. Udvalget indenfor øl går nemlig helt fra den milde øl i den ene ende af skalaen og op til de helt tunge og kulsorte af slagsen. Der findes også mange forskellige typer øl med forskellige interessante smage. Det findes både Pilsner, lagerøl, IPA, hvedeøl, lambic, Porter, Stout, blonde, juleøl, hvidtøl og mange mange flere. Der er altså rigtig mange forskellige øl at gå i gang med – og dermed også mange forskellige smage i løbet af en aften med ølsmagning. Så hvordan finder man egentlig det bedste mad til ølsmagning, når nu smagende netop er så varierende?

 

Gør oplevelsen bedre med den helt rigtige mad til ølsmagning

I forbindelse med ølsmagning kan det være svært at servere én enkelt ret, som vil passe til de mange forskellige øl, der skal på bordet. Derfor er det oplagt med tapas anretning, så du vil kunne tilrettelægge menuen ud fra de forskellige øl, der vil blive serveret. På den måde er der mulighed for, at du kan få en bid mad til ølsmagning, der passer til hver af de enkelte øl, som I skal igennem.

Vi kan f.eks. anbefale mozzarella med tomat og pesto til en frisk pilsner. Er du mere til kød, vil vi anbefale dig at servere italiensk pølse sammen med en smagfuld IPA. En IPA fås i flere forskellige varianter, men er ofte fyldt med smag, hvorfor denne øl passer perfekt til den krydrede italienske pølse.

 

Vil du selv holde ølsmagning?

Skal du holde din egen aften med mad og ølsmagning, giver vi dig her et par tips. Ud over at have styr på maden, skal du også overveje eventuelle snacks. Derudover skal du have fat i rigtige ølglas, og så skal du eventuelt have printet en oversigt over de forskellige øl, så der er mulighed for, at I hver især kan tage noter.

Smagning.com har vundet flere priser for Alcohol Tasting Events.

Oplev os selv. Vi kan bookes til arrangementer for virksomheder,
butikker, foreninger og private i hele landet.
Herudover kan du købe billetter til vores åbne smagninger:

19/4-2023

Romsmagning
Restaurant Romarin, Ryesgade 90
2100, København Ø

Køb billet her
21/4-2023

Cocktailsmagning
OK-Klubben, Ålegården 3
6000, Kolding

Køb billet her
22/4-2023

Whisky og Østers
Steenbergs Hotel & Brasserie, Toldbodgade 10
7900, Nykøbing Mors

Køb billet her

Se alle kommende åbne smagninger her