Book din egen smagning inden påske, og få en gratis flaske gin

Et godt tilbud på din egen smagning

Din personlige hjælpepakke til Smagning.com og vores foredragsholdere

Coronavirussen COVID-19 rammer hårdt

Regeringen og folketinget handler hurtigt, og der er på rekordtid vedtaget flere hjælpepakker til det danske erhvervsliv. Desværre er der lige nu ingen af pakkerne der tilgodeser Smagning.coms foredragsholdere. Men uanset hjælpepakker eller ej, er der ingen tvivl om at vi er i en særdeles vanskelig periode. Vi har i marts og april fået aflyst ca 100 arrangementer, og omsætningen er på et par dage fuldstændig forsvundet.

Det giver rigtig god mening at alle tænker sig om og passer på hinanden. I Smagning.com bakker vi helhjertet op om de tiltag og anvisninger som myndighederne giver, selv om vores egen økonomi rammes hårdt. Heldigvis er der mange af vores 50 foredragsholdere som har et fuldtidsjob ved siden af Smagning.com, så de skal nok klare sig. En del af os har det dog som fuldtidsjob at holde smagninger og andre spiritusrelaterede events. I den nuværende situation betyder det at vi står med en løn på 0 kroner, og selv om vi holder meget af vores arbejde, giver det sig selv at det ikke er langtidsholdbart.

Vi lancerer derfor vores egen lille “hjælpepakke”, hvor vi kan hjælpe hinanden. Vi tilbyder en flaske gin, enten vores Classic London Dry Gin eller vores Velvet Pink Gin uden beregning, for alle bookninger der foretages inden påske, hvis smagningen afholdes i juni, juli eller august 2020. Det vil være en stor støtte for os, at vi kan se frem mod forhåbentlig mange bookninger igen.

Hvad skal jeg gøre?

Det er let at være med på en “hjælpepakke”, som ovenikøbet er både velsmagende, lærerig og underholdende for dig og dine gæster.

  1. Tænk på hvem du gerne vil lave noget sjovt sammen med i løbet af sommeren
  2. Tænk på om I vil smage gin, rom, whisky eller andet – eller måske vil prøve “Gæt en Spiritus
  3. Book smagningen inden påske

Glæd dig til smagningen, så tager vi nemlig den flaske gin med til dig som du har valgt. Og samtidig har du været en stor hjælp for os!

Få et tilbud så hurtigt som muligt, så du kan sikre dig en rigtig god oplevelse i den kommende sommer sammen med dine venner, kollegaer, naboer eller gæster!

Vi glæder os til at høre fra dig.

Smagning.com afsluttede 2019 med at vinde Food & Drinks Award i kategorien
”Best Alcohol Tasting Event Specialists – Denmark”.

Smagning.com vandt Food & Drinks Award 2019 og 2020 i kategorien
“Best Alcohol Tasting Event Specialists – Denmark”.

Oplev os selv. Vi kan bookes til arrangementer for virksomheder,
butikker, foreninger og private i hele landet.
Herudover kan du købe billetter til vores åbne smagninger:

23/9-2020

Romsmagning
Restaurant Romarin, Ryesgade 90
2100, København Ø

Køb billet her
24/9-2020

Champagnesmagning
Lunas Køkken, Åboulevard 12
2200, København N

Køb billet her
24/9-2020

Ginsmagning
Hos Peter Kjær, Valby Langgade 30A
2500, Valby

Køb billet her

Se alle kommende åbne smagninger her