Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken cocktailsmagning der passer præcist til dit arrangement.

Cocktailsmagning

Cocktailsmagning

Cocktailsmagning – en skræddersyet, hyggelig og interaktiv oplevelse

Alle foredragsholdere hos Smagning.com behersker kunsten at bevæge sig på den hårfine grænse mellem at underholde og informere. Vi ønsker, at du er godt underholdt, samtidig med at du får ny viden om det, du sidder med i glasset. Vi er tilpasningsdygtige, så vi kan skrue op eller ned for nørderiet som gæsterne ønsker det.

På en cocktailsmagning kommer vi blandt andet igennem disse emner:

  1. Hvilke komponenter indgår der i en cocktail?
  2. Klassiske blandingsforhold.
  3. Hvorfor bruger vi garniture? Få tips til at vælge den bedste garniture.

Når smagningen er slut, har alle lært tips og tricks til at lave lækre cocktails, og hvordan man kan udvikle sin helt egen cocktail!

Klassiske cocktails

Mange har hørt om eller smagt klassiske cocktails som Long Island Ice Tea, Manhattan, Cosmopolitan, Tom Collins, Dry Martini osv. Og der er naturligvis en grund til at de er klassiske – de har gennem mange år formået at fornøje deres tilhængere, fordi de smager fantastisk.

…med et twist

Men de fleste har også oplevet, at det ikke er ligegyldigt hvor man køber sin cocktail, eller hvilken bartender der har mixet den, og har derfor udnævnt en favoritbar eller favoritbartender. Det kan skyldes ganske små variationer i blandingsforhold, eller måden man laver cocktailen på. Eller at man har ligefrem har lavet et lille lokalt twist ved at “gøre noget ekstra”.

Lav din egen cocktail

På en cocktailsmagning kommer vi naturligvis ind på de klassiske cocktails, og hvorfor de er klassiske. Men vi synes at det er endnu vigtigere at åbne op for den nærmest uendelige verden af kombinationsmuligheder der findes, og som giver alle mulighed for – med lidt øvelse derhjemme – at skabe deres helt egen signaturcocktail. Derfor lægger vi vægt på at forklare grundprincipperne for en cocktail, og vi vil sammen lave flere eksempler på cocktails – som alle kan få et twist næste gang du laver dem!

Du får svar på disse og mange andre spørgsmål:

  1. Hvornår skal man røre en cocktail, og hvornår skal man ryste eller shake?
  2. Hvilke glas bruger man til hvilke cocktails?
  3. Hvordan får jeg mest ud af min garniture?

Hør meget mere om cocktails på en cocktailsmagning, hvor du selv får lov til at lave dine egne cocktails under kyndig vejledning.

Udnyt vores ekspertise på cocktailsmagninger

Arranger en cocktailsmagning i samarbejde med Smagning.com. Skal det ske i København, Århus, Kolding eller Odense? Ikke noget problem, vi hjælper gerne med smagninger i hele landet.

Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken cocktailsmagning der passer præcist til dit arrangement.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ofte stillede spørgsmål til vores cocktailsmagninger:

Hvad koster en cocktailsmagning?

Det afhænger lidt af hvor mange og hvilke cocktails der skal smages, og hvor mange deltagere der er. Prisen ligger typisk på 350-500 pr deltager, men kan svinge i begge retninger på grund af de mange tilkøbsmuligheder. Samtidig har vi en samlet mindstepris, så foredragsholderen også kan få løn. Kontakt os og få et konkret tilbud. Hvis I kun er nogle få stykker, kan I eventuelt overveje vores åbne smagninger.

Hvor mange cocktails smager man på en cocktailsmagning?

Det afhænger lidt af hvor lang tid vi har til rådighed. Vi kan lave en hurtig cocktailsmagning med 2 cocktails på en time, eller vi kan smage op til 6-7 gin på 2 timer.

Hvor lang tid tager en ginsmagning?

Det afhænger lidt af hvor mange gin vi skal smage. Vi kan lave en hurtig cocktailsmagning med 2 cocktails på en time, eller vi kan smage op til 4-6 cocktails på 2-3 timer.

Hvor kan man komme til cocktailsmagning?

Vores udgangspunkt er at vi kommer ud til dig og holder cocktailsmagningen. Alternativt kan man deltage på vores åbne cocktailsmagninger.

Er prisen inklusive transport?

Ja, prisen på en cocktailsmagning er normalt inklusive transport. Kun hvis vi skal flyve eller sejle kommer der en transportomkostning. Vi har faste foredragsholdere i Jylland, på Fyn, Sjælland.

Laver man selv sine cocktails?

En cocktailsmagning er også et cocktailkursus. Deltagerne vil normalt selv lave sine cocktails, medmindre vi aftaler andet. Vi snakker om at røre, shake, bygge og forlænge, og vi giver tips og tricks til at udvikle sine egne cocktails. Vi medbringer det nødvendige udstyr, eller aftaler med dig hvad du eventuelt selv sørger for.

Smagning.com har vundet flere priser for Alcohol Tasting Events.

Oplev os selv. Vi kan bookes til arrangementer for virksomheder,
butikker, foreninger og private i hele landet.
Herudover kan du købe billetter til vores åbne smagninger:

28/9-2023

Whiskysmagning
Hos Peter Kjær, Valby Langgade 30A
2500, Valby

Køb billet her
29/9-2023

Gourmet whiskymiddag
Restaurant Romarin, Ryesgade 90
2100, København Ø

Køb billet her
4/10-2023

Cocktailsmagning
Restaurant Romarin, Ryesgade 90
2100, København Ø

Køb billet her

Se alle kommende åbne smagninger her