Vil du vide mere om hvordan Smagning.com kan hjælpe dig?

Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken smagning der passer præcist til dit næste arrangement.

Smagninger for vinhandlere

Smagninger for vinhandlere

Vil du trække flere kunder til din butik? Vil du give dine kunder flere gode oplevelser? Vil du hæve niveauet på den spiritus du sælger?

Så kan en smagning i butikken med Smagning.com måske være en god ide. Et af vores specialer er at afholde velsmagende, underholdende og lærerige arrangementer i samarbejde med seriøse vin- og spiritushandlere.

Med udgangspunkt i hvad du gerne vil tilbyde kunderne, beslutter vi i fællesskab hvad dine kunder skal smage, og vi sørger for at have de gode historier parat.

Vi laver glasunderlag som du kan printe, og sørger for at supplere op med smageglas, så kunderne får den optimale oplevelse. Og vi sikrer at kunderne får den gode smagsoplevelse og de gode historier, samtidig med at smagningen er underholdende og lærerig. Din vigtigste opgave er at sørge for, at der er flasker nok at sælge i forbindelse med smagningen.

Smagning.com har ikke selv en forretning, så vi konkurrerer ikke med vinhandlerne. Vi er heller ikke afhængige af enkelte importører, men kan holde smagninger med produkter fra flere importører og producenter samtidig. Det sikrer at smagningen holdes på dine præmisser, med fokus på hvad du gerne vil sælge i butikken.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se alle kommende åbne smagninger her