Fødselsdag, polterabend, bryllup, jubilæum, vejfest eller bare en god oplevelse med venner og naboer?

Kontakt os, så vi kan snakke om hvad der passer præcist til dit  arrangement.

Smagning for private

Smagning for private

Skal du fejre fødselsdag eller jubilæum? Er der en polterabend på vej? Skal vejen eller vennekredsen mødes? Er det på tide med en afklaring af hvem der er bedst til at gætte hvilken spiritus der er i glasset? Eller trænger I bare til en god oplevelse ?

Så kan en smagning med Smagning.com måske være en god ide. Uanset om I vil smage rom, gin, whisky, cognac, champagne eller noget helt andet, kan vi sørge for et velsmagende og underholdende arrangement, som deltagerne vil huske på i meget lang tid.

Vi aftaler hvad I gerne vil smage, og om smagningen eventuelt skal passe ind i et tema eller et større arrangement. Vi vil også gerne vide om deltagerne er nybegyndere, øvede eller hardcore nørder, så vi kan lægge det rigtige niveau.

Typisk holder vi smagningen et sted som du har valgt, så det er let for dig at sikre bord- og siddepladser, vand og vandglas – med mindre vi har aftalt at det også er vores opgave. Derudover sørger vi for alle de flydende varer, smageglas, glasunderlag og alle de historier der skal høre til en smagning – du skal bare sørge for glade og forventningsfulde gæster.

Mangler I et sted at være? Skal deltagerne også have mad, og eller evt andre drikkevarer? Vi arbejder tæt sammen restauranter og pubber i København, Århus, Vejle og Kolding. Afhængigt af tid og sted kan vi hjælpe med alt fra tapas og chili til en 5-retters menu. Kontakt os for mere information.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Smagning.com vandt Food & Drinks Award 2019 og 2020 i kategorien
“Best Alcohol Tasting Event Specialists – Denmark”.

Oplev os selv. Vi kan bookes til arrangementer for virksomheder,
butikker, foreninger og private i hele landet.
Herudover kan du købe billetter til vores åbne smagninger:

28/9-2022

Cocktailsmagning
Restaurant Romarin, Ryesgade 90
2100, København Ø

Køb billet her
12/10-2022

Ginsmagning
Restaurant Romarin, Ryesgade 90
2100, København Ø

Køb billet her
13/10-2022

Whiskysmagning
Hos Peter Kjær, Valby Langgade 30A
2500, Valby

Køb billet her

Se alle kommende åbne smagninger her