Fødselsdag, polterabend, bryllup, jubilæum, vejfest eller bare en god oplevelse med venner og naboer?

Kontakt os, så vi kan snakke om hvad der passer præcist til dit  arrangement.

Smagning for private

Smagning for private

Skal du fejre fødselsdag eller jubilæum? Er der en polterabend på vej? Skal vejen eller vennekredsen mødes? Er det på tide med en afklaring af hvem der er bedst til at gætte hvilken spiritus der er i glasset? Eller trænger I bare til en god oplevelse ?

Så kan en smagning med Smagning.com måske være en god ide. Uanset om I vil smage rom, gin, whisky, cognac, champagne eller noget helt andet, kan vi sørge for et velsmagende og underholdende arrangement, som deltagerne vil huske på i meget lang tid.

Hvis det skal være mindre formelt, kan vi også påtage os at drive baren til festen. Så er der lagt op til velsmagende cocktails (med og uden alkohol efter ønske), vin øl og vand.

Vi aftaler hvad I gerne vil smage, og om smagningen eventuelt skal passe ind i et tema eller et større arrangement. Vi vil også gerne vide om deltagerne er nybegyndere, øvede eller hardcore nørder, så vi kan lægge det rigtige niveau.

Typisk holder vi smagningen et sted som du har valgt, så det er let for dig at sikre bord- og siddepladser, vand og vandglas. Derudover sørger vi for alle de flydende varer, smageglas, glasunderlag og alle de historier der skal høre til en smagning – du skal bare sørge for glade og forventningsfulde gæster.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se alle kommende åbne smagninger her