Fødselsdag, polterabend, bryllup, jubilæum, vejfest eller bare en god oplevelse med venner og naboer?

Kontakt os, så vi kan snakke om hvad der passer præcist til dit  arrangement.

Smagning for private

Smagning for private

Skal du fejre fødselsdag eller jubilæum? Er der en polterabend på vej? Skal vejen eller vennekredsen mødes? Er det på tide med en afklaring af hvem der er bedst til at gætte hvilken spiritus der er i glasset? Eller trænger I bare til en god oplevelse ?

Så kan en smagning med Smagning.com måske være en god ide. Uanset om I vil smage rom, gin, whisky, cognac, champagne eller noget helt andet, kan vi sørge for et velsmagende og underholdende arrangement, som deltagerne vil huske på i meget lang tid.

Vi aftaler hvad I gerne vil smage, og om smagningen eventuelt skal passe ind i et tema eller et større arrangement. Vi vil også gerne vide om deltagerne er nybegyndere, øvede eller hardcore nørder, så vi kan lægge det rigtige niveau.

Typisk holder vi smagningen et sted som du har valgt, så det er let for dig at sikre bord- og siddepladser, vand og vandglas – med mindre vi har aftalt at det også er vores opgave. Derudover sørger vi for alle de flydende varer, smageglas, glasunderlag og alle de historier der skal høre til en smagning – du skal bare sørge for glade og forventningsfulde gæster.

Mangler I et sted at være? Skal deltagerne også have mad, og eller evt andre drikkevarer? Vi arbejder tæt sammen med Krut’s Karport og Restaurant Romarin i København, og med Den Engelske Pub i Kolding. Afhængigt af tid og sted kan vi hjælpe med alt fra tapas og chili til en 5-retters menu. Kontakt os for mere information.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi holder arrangementer for virksomheder, butikker, foreninger og private i hele landet.
Herudover kan du købe billetter til vores åbne smagninger:

28/9-2019

Ginsmagning
Highlanders Bar, Mindebrogade 5
8000, Århus C

Køb billet her
2/10-2019

Romsmagning
Ø12 (tidl. Kruts Karport), Øster Farimagsgade 12
2100, København Ø

Køb billet her
5/10-2019

Whiskysmagning
Highlanders Bar, Mindebrogade 5
8000, Århus C

Køb billet her

Se alle kommende åbne smagninger her