Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken whiskysmagning der passer præcist til dit arrangement.

Whiskysmagning

Whisky betragtes af mange som Skotlands største bidrag til verdenssamfundet. Skotterne kan måske nok ikke påberåbe sig at have opfundet whisky, men det er alligevel dem som i nyere tid har sikret en global udbredelse af denne eksklusive drik. Og selv om der efterhånden produceres whisky i det meste af verden, er det stadig i langt de fleste tilfælde skotsk whisky man måler sig op mod.

Gode historier og masser af information

En whiskysmagning med Smagning.com er en fantastisk mulighed for at høre om whiskyens historie, og opleve de store forskellige der er på smagen fra forskellige destillerier. Vi gør det underholdende og lærerigt på en uhøjtidelig måde.

Whiskysmagning til enhver lejlighed

Vores mange år i branchen giver os mulighed for at kunne tilbyde helt specielle temaer til en smagning. Eksempler kan være “lukkede destillerier”, “whisky over 30 år”, “enkeltfadsaftapninger”, “årgangssmagning” – eller hvad man nu har lyst til. Det er kun fantasien (og måske budgettet) som begrænser mulighederne.

Uanset om whiskysmagningen foregår privat, i et firma eller på en af vores åbne smagninger, er vores foredragsholdere eksperter i at ramme deltagernes vidensniveau.

Vi sikrer med andre ord at alle både får ny viden, får gode historier og anekdoter, og frem for alt får en god smagsoplevelse!

Nogle af de spørgsmål der typisk kommer op er

 • Hvad er whisky egentlig – og hvordan laver man det?
 • Hvad er forskellen på whisky, whiskey, bourbon og rye?
 • Hvad er forskellen på blended whisky, vattet malt og single malt?
 • Laver man whisky i Danmark?

På en whiskysmagning (eller whiskeysmagning, som nogle også staver det) får du svar på disse og mange andre spørgsmål i løbet af en hyggelig og underholdende aften i selskab med god whisky.

Whiskysmagning Events

Whiskysmagning Events

Har du lyst til at prøve os uden at booke din egen smagning?
Køb billet til en af vores åbne smagninger nedenfor:

Whiskysmagning med et ekstra pift – helt bogstaveligt

Skal der der skrues ekstra op for underholdningen? Så kan vi give den helt store oplevelse med Claus Reiss og hans sækkepibe comedy. Whisky og sækkepibe – især med Claus – er en vinderkombination!

Ofte stillede spørgsmål til vores whiskysmagninger:

Hvad koster en whiskysmagning?

Det afhænger lidt af hvor mange whisky der skal smages, hvilket prisniveau den enkelte whisky har og hvor mange deltagere der er. Prisen ligger typisk på 3-400 kr. pr. deltager, men kan svinge i begge retninger på grund af de mange tilkøbsmuligheder. Samtidig har vi en samlet mindstepris, så foredragsholderen også kan få løn. Kontakt os og få et konkret tilbud. Hvis I kun er nogle få stykker, kan I eventuelt overveje vores åbne smagninger.

Hvor mange whisky smager man på en whiskysmagning?

Det afhænger lidt af hvor lang tid vi har til rådighed. Vi kan lave en hurtig whiskysmagning med 3 whisky på en time, eller vi kan smage op til 6-8 whisky på 2 timer.

Hvor lang tid tager en whiskysmagning?

Det afhænger lidt af hvor mange whisky vi skal smage. Vi kan lave en hurtig whiskysmagning med 3 whisky på en time, eller vi kan smage op til 6-8 whisky på 2 timer.

Hvor kan man komme til whiskysmagning?

Vores udgangspunkt er at vi kommer ud til dig og holder whiskysmagningen. Alternativt kan man deltage på vores åbne whiskysmagninger. Her kan du se hvor og hvornår vi afholder vores åbne smagninger.

Er prisen inklusive transport?

Ja, prisen på en whiskysmagning er normalt inklusive transport. Kun hvis vi skal flyve eller sejle kommer der en transportomkostning. Vi har faste foredragsholdere i Jylland, på Fyn, Sjælland og Bornholm.

Hvad spiser man til whisky?

Mad og whisky kan være fantastisk, og man kan finde en whisky som passer til de fleste retter. Nogle klassiske kombinationer: Røget whisky passer godt til chokolade, sherry-præget og evt let røget whisky passer til krydrede retter, whisky der har lagret på sherry eller portvin er godt til rødt kød, grainwhisky eller whisky der har lagret på bourbonfade passer godt til ost.

Vil du have din egen whiskysmagning?

Arrangér en whiskysmagning i samarbejde med Smagning.com, hvor vi i fællesskab fastsætter et tema med tilhørende smagsprøver. Skal smagningen finde sted i København, Odense, Århus, Aalborg, Esbjerg, Vejle, eller et helt andet sted? Ikke noget problem, vi hjælper gerne med whiskysmagninger i hele landet. Derudover tilbyder vi også online smagninger.

Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken whiskysmagning der passer præcist til dit arrangement. Vi tilbyder også andre typer smagninger. Blandt andet ølsmagning, romsmagning og ginsmagning.

  Få et tilbud på din egen whiskysmagning:

  Dit navn:

  Din e-mail:

  Dit telefonnummer:

  Hvor mange (ca) forventer du vil deltage:

  Tid, sted, anden information:

  [recaptcha]


  Denne formular indsamler ovenstående informationer, så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik.

  Jeg accepterer at smagning.com indsamler mine persondata igennem denne form