Giv dine medarbejdere, kunder, partnere eller medlemmer en ekstra oplevelse.

Kontakt os, så vi kan snakke om hvad der passer præcist til dit  arrangement.

Smagninger for firmaer og foreninger

Smagninger for firmaer og foreninger

Vil du gøre lidt ekstra ud af dit event for medarbejdere, kunder, partnere eller medlemmer? Vil du give dem den ekstra oplevelse som de snakker om efterfølgende? Vil du være sikker på et højt kvalitetsniveau?

Så kan en smagning med Smagning.com måske være en god ide. Et af vores specialer er at afholde velsmagende, underholdende og lærerige smagninger, der skal sætte prikken over i’et på events, også events der egentlig handler om noget helt andet.

Vi tilpasser smagningen, så det bliver en naturlig del af dit arrangement. Vi sikrer at indholdet (hvad skal der smages) passer til deltagerne, vi sørger for at omfanget (hvor meget skal der smages) er passende, og vi tilpasser tidsforbruget til dit program.

Vi sørger for de våde varer, glas, glasunderlag og de gode historier. Vi koordinerer direkte med din event-partner hvis du ønsker det. Vi sørger naturligvis for at alle får en underholdende og lærerig smagsoplevelse, der har præcist det rigtige niveau. Vi kan gøre det online eller onsite. Og vi gør det på dansk eller engelsk efter dit valg.

Mangler I et sted at være? Skal deltagerne også have mad, og eller evt andre drikkevarer? Vi arbejder tæt sammen med restauranter og pubber i København, Århus, Vejle og Kolding. Afhængigt af tid og sted kan vi hjælpe med alt fra tapas og chili til en 5-retters menu. Kontakt os for mere information.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Smagning.com vandt Food & Drinks Award 2019 og 2020 i kategorien
“Best Alcohol Tasting Event Specialists – Denmark”.

Oplev os selv. Vi kan bookes til arrangementer for virksomheder,
butikker, foreninger og private i hele landet.
Herudover kan du købe billetter til vores åbne smagninger:

12/1-2023

Rom- og chokoladesmagning
Restaurant Romarin, Ryesgade 90
2100, København Ø

Køb billet her
15/1-2023

Outdoor Tasting
Mødested: Lyngby Mølle
2800, Lyngby

Køb billet her
19/1-2023

Whiskysmagning
Restaurant Romarin, Ryesgade 90
2100, København Ø

Køb billet her

Se alle kommende åbne smagninger her