Giv dine medarbejdere, kunder, partnere eller medlemmer en ekstra oplevelse.

Kontakt os, så vi kan snakke om hvad der passer præcist til dit  arrangement.

Smagninger for firmaer og foreninger

Smagninger for firmaer og foreninger

Vil du gøre lidt ekstra ud af dit event for medarbejdere, kunder, partnere eller medlemmer? Vil du give dem den ekstra oplevelse som de snakker om efterfølgende? Vil du være sikker på et højt kvalitetsniveau?

Så kan en smagning med Smagning.com måske være en god ide. Et af vores specialer er at afholde velsmagende, underholdende og lærerige smagninger, der skal sætte prikken over i’et på events, også events der egentlig handler om noget helt andet.

Vi tilpasser smagningen, så det bliver en naturlig del af dit arrangement. Vi sikrer at indholdet (hvad skal der smages) passer til deltagerne, vi sørger for at omfanget (hvor meget skal der smages) er passende, og vi tilpasser tidsforbruget til dit program.

Vi sørger for de våde varer, glas, glasunderlag og de gode historier. Vi koordinerer direkte med din event-partner hvis du ønsker det. Vi sørger naturligvis for at alle får en underholdende og lærerig smagsoplevelse, der har præcist det rigtige niveau. Og vi gør det på dansk eller engelsk efter dit valg.

Mangler I et sted at være? Skal deltagerne også have mad, og eller evt andre drikkevarer? Vi arbejder tæt sammen med Krut’s Karport og Restaurant Romarin i København, og med Den Engelske Pub i Kolding. Afhængigt af tid og sted kan vi hjælpe med alt fra tapas og chili til en 5-retters menu. Kontakt os for mere information.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi holder arrangementer for virksomheder, butikker, foreninger og private i hele landet.
Herudover kan du købe billetter til vores åbne smagninger:

13/11-2019

Ginsmagning
Ø12 (tidl. Kruts Karport), Øster Farimagsgade 12
2100, København Ø

Køb billet her
16/1-2020

Ginsmagning
Ø12 (tidl. Krut's Karport), Øster Farimagsgade 12
2100, København Ø

Køb billet her
23/1-2020

Romsmagning
Ø12 (tidl. Krut's Karport), Øster Farimagsgade 12
2100, København Ø

Køb billet her

Se alle kommende åbne smagninger her