Giv dine medarbejdere, kunder, partnere eller medlemmer en ekstra oplevelse.

Kontakt os, så vi kan snakke om hvad der passer præcist til dit  arrangement.

Smagninger for firmaer og foreninger

Smagninger for firmaer og foreninger

Vil du gøre lidt ekstra ud af dit event for medarbejdere, kunder, partnere eller medlemmer? Vil du give dem den ekstra oplevelse som de snakker om efterfølgende? Vil du være sikker på et højt kvalitetsniveau?

Så er en smagning med Smagning.com det rigtige valg. Et af vores specialer er at afholde velsmagende, underholdende og lærerige smagninger, der skal sætte prikken over i’et på events, også events der egentlig handler om noget helt andet.

Skal det være mindre formelt, for eksempel i form af en fredagsbar? Så klarer vi også det!

Vi aftaler hvad I gerne vil smage, og om smagningen eventuelt skal passe ind i et tema eller et større arrangement. Vi vil også gerne vide om deltagerne er nybegyndere, øvede eller hardcore nørder, så vi kan lægge det rigtige niveau.

Vi sørger for de våde varer, glas, glasunderlag og de gode historier. Vi koordinerer direkte med din event-partner hvis du ønsker det. Vi sørger naturligvis for at alle får en underholdende og lærerig smagsoplevelse, der har præcist det rigtige niveau. Vi kan gøre det online eller onsite. Og vi gør det på dansk eller engelsk efter dit valg.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se alle kommende åbne smagninger her