Smagning.com arrangerer også onlinesmagninger, gerne med live musik. Kontakt os få at få et uforpligtende tilbud.

Online smagninger

Online smagninger

Smagning.com arrangerer også onlinesmagninger. De kan være et godt alternativ til en “on-site” smagning, hvis man af forskellige årsager (for eksempel corona) ikke ønsker at samle sine medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere, venner eller andre til en fysisk sammenkomst som for eksempel en julefrokost.

Vi kan pakke smagsprøver til hver enkelt deltager, og vi kan påtage os at prøverne til hele Danmark, eller sende dem samlet til et fælles afhentningssted efter aftale. Vi kan i forbindelse med smagningen afvikle det fra kundens egen adresse, og dermed benytte kundens eget foretrukne medie (Facebook, Teams, Zoom eller andet). Alternativt kan vi også påtage os teknikken – i så fald vil vi typisk gå i et studie, så vi sikrer høj kvalitet på både billede og lyd.

Ind i mellem holder vi også onlinesmagninger som åbne smagninger. Lige nu har vi disse online smagninger på vej:

Luksus whiskysmagning lørdag 24/10
Ron Zacapa smagning lørdag 7/11
Johnnie Walker 200 års fødselsdagsfest lørdag 21/11
Gin og cocktail smagning lørdag 5/12

Videoklippet nedenfor er et eksempel på en online whiskysmagning. Du kan altid se hvad vi har planlagt af åbne smagninger på vores oversigt.

De smagninger som egner sig bedst til onlinesmagninger er ginsmagning, whiskysmagning, romsmagning, cognacsmagning og så videre – altså typisk smagninger med spiritus.

Ølsmagning, champagnesmagning, vinsmagning,  portvinsmagning og andre smagninger med andet end spiritus er også en mulighed, men for disse smagninger vil det ofte være en fordel med flere deltagere på samme adresse, da vi kun kan sende disse produkter som hele flasker.

Vi har også mulighed for at tilbyde underholdning i forbindelse med smagningen. Det kan være musik, stand-up comedy eller andet efter aftale.

En onlinesmagning kan prismæssigt sagtens sammenlignes med en “on-site” smagning. Prisen afhænger af, om vi skal distribuere smagsprøver til alle individuelt eller til et fælles opsamlingssted, om kunden eller vi står for teknikken under selve smagningen, og om der skal være ekstra underholdning. Nåja – og naturligvis af hvad og hvor meget der skal smages 🙂

Kontakt os, og få et skræddersyet tilbud som giver lige præcist den smagning som du ønsker.

Smagning.com vandt Food & Drinks Award 2019 og 2020 i kategorien
“Best Alcohol Tasting Event Specialists – Denmark”.

Oplev os selv. Vi kan bookes til arrangementer for virksomheder,
butikker, foreninger og private i hele landet.
Herudover kan du købe billetter til vores åbne smagninger:

7/11-2020

Romsmagning
Online
Streaming,

Køb billet her
18/11-2020

Portvinsmagning
Restaurant Romarin, Ryesgade 90
2100, København Ø

Køb billet her
21/11-2020

Johnnie Walker 200 års fødselsdag
Online
Streaming,

Køb billet her

Se alle kommende åbne smagninger her