Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken hedvinssmagning der passer præcist til dit arrangement.

Portvinsmagning

Portvinssmagning, sherrysmagning og hedvinssmagning

Hvad er hedvin egentligt, og hvorfor er den en kategori for sig selv? Hvordan får man alkoholprocenten op omkring 20? Er portvin og sherry det samme? Og hvad med madeira? Kan man kun drikke hedvin til desserter? Hvad betyder Vintage, LBV og Colheita? Betyder “Mon Chérie” mon “min sherry”? Kan de lave hedvin i Australien? Får man kun portvin til en portvinsmagning?

Smag noget lækkert og få samtidig masser af viden

På en portvinsmagning, sherrysmagning eller hedvinsmagning (hvor vi smager både flere forskellige hedvine) får du svar på disse og mange andre spørgsmål i løbet af en hyggelig og underholdende aften i selskab med god hedvin.

Portvinsmagning, sherrysmagning eller hedvinsmagning efter dine ønsker og behov

Uanset om smagningen foregår i et firma eller privat, er vores foredragsholdere eksperter i at ramme deltagernes vidensniveau.

Vi sikrer med andre ord at alle både får ny viden, får gode historier og anekdoter, og frem for alt får en god smagsoplevelse!

Blandt de populære temaer er

  • Hedvin fra forskellige lande
  • Vertikal smagning af portvin fra samme hus
  • De forskellige typer portvin
  • Vintage vs LBV
  • Portvin og peberbøf

Men det er kun fantasien som sætter grænser.

Portvinsmagning? Sherrysmagning? Hedvinsmagning?

Arrangér en smagning i samarbejde med Smagning.com, hvor vi i fællesskab fastsætter et tema der passer til dine ønsker og gæsternes niveau. Vores dygtige og erfarne foredragsholdere hjælper gerne med smagninger i hele landet.

Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken smagning der passer præcist til dit arrangement.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ofte stillede spørgsmål til vores portvinssmagninger:

Hvad koster en portvinssmagning?

Det afhænger lidt af hvor mange portvin der skal smages, hvilket prisniveau den enkelte portvin har og hvor mange deltagere der er.

Prisen ligger typisk på 3-400 pr deltager, men kan svinge i begge retninger på grund af de mange tilkøbsmuligheder. Samtidig har vi en samlet mindstepris, så foredragsholderen også kan få løn.

Kontakt os og få et konkret tilbud.

Hvor mange portvin smager man på en portvinssmagning?

Det afhænger lidt af hvor lang tid vi har til rådighed. Vi kan lave en hurtig portvinssmagning med 4 portvin på en time, eller vi kan smage op til 6-8 portvin på 2 timer.

Hvor lang tid tager en portvinssmagning?

Det afhænger lidt af hvor mange portvin vi skal smage. Vi kan lave en hurtig portvinssmagning med 4 portvin på en time, eller vi kan smage op til 6-8 portvin på 2 timer.

Hvor kan man komme til portvinssmagning?

Vores udgangspunkt er at vi kommer ud til dig og holder portvinssmagningen. Alternativt kan man deltage på vores åbne portvinssmagning.

Er prisen inklusive transport?

Ja, prisen på en portvinssmagning er normalt inklusive transport. Kun hvis vi skal flyve eller sejle kommer der en transportomkostning. Vi har faste foredragsholdere i Jylland, på Fyn, Sjælland og Bornholm.

Hvor meget portvin skænker man til en portvinssmagning?

Vi skænker normalt 4-5 cl af hver portvin, medmindre andet er aftalt.

Kan man spise mad til portvin?

Mad og portvin kan være fantastisk., og man kan finde en portvin som passer til mange retter. Og hvis man kombinerer med sherry, vil vi påstå at man kan matche alle retter.

Se alle kommende åbne smagninger her