Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken cidersmagning der passer præcist til dit arrangement.

Cidersmagning

Cidersmagning

Hvad er cider egentlig? Kan cider bedst sammenlignes med øl eller med vin? Hvordan inddeler man cider? Hvor stammer cider fra? Og hvordan laver man det overhovedet? Kan jeg selv lave det? Og hvorfor drikker man egentlig ikke mere rigtig cider i Danmark?

Smag noget nyt og lær en masse

Spørgsmålene er mange, når det kommer til cider. Men bare rolig, vi skal nok besvare dem alle sammen. Mange har fordomme om, at cider er en sød og frugtig sodavand med alkohol, men det er lang fra tilfældet for rigtig cider. Cider kan være frugtigt og have restsødme, men ofte er det tørt og friskt.. Cider er nemlig mange ting. Det kan let sødligt og mousserende som den franske, det kan være enormt syrligt og uden bobler som det spanske, eller det kan være lidt øllet som det engelske.

Hvad med den danske cider?

I Danmark er cider i rivende udvikling, både professionelt og på amatørniveau, og vi er ved at finde en dansk stil. Cider bliver derfor også sammenlignet med den rivende udvikling, man har set indenfor specialøl de sidste 25 år.

I Danmark har vi de perfekte forudsætninger for at producere æbler, og derfor kan det også undre, at vi har flere vinerier end ciderier. Men det er måske blot et spørgsmål om tid…?

Arranger en cidersmagning i samarbejder med smagning.com, hvor vi i fællesskab sammensætter et tema med tilhørende smagsprøver.

Blandt de populære temaer for smagninger er:

  • Europæiske cidere
  • Cider vs. Mad og spiseæbler
  • Fransk cider
  • Dansk cider
  • Cider med familie: Cider, Pommeau og Calvados

Få den perfekte cidersmagning med Smagning.com

Arrangér en cidersmagning i samarbejde med Smagning.com, hvor vi i fællesskab fastsætter et tema med tilhørende smagsprøver.

Vi hjælper gerne med smagninger i hele landet.

Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken cidersmagning der passer præcist til dit arrangement.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se alle kommende åbne smagninger her