Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken ginsmagning der passer præcist til dit arrangement.

Ginsmagning

Ginsmagning

Ginsmagning – en skræddersyet, hyggelig oplevelse

En ginsmagning skal passe til gæsterne. Man skal ikke bare smage lækker gin, foredragsholderen skal også tilpasse sig gæsternes lyst til at nørde i detaljerne. Vi tilpasser os det enkelte selskab, så vi kan skrue op eller ned for nørderiet som gæsterne ønsker det.

På en ginsmagning komme vi igennem mindst 3 emner:

  1. Gin er ikke bare gin – smag forskellige stile og typer.
  2. Tonic er ikke bare tonic – smag forskellige stile og typer.
  3. Hvorfor bruger vi garniture? Få tips til at vælge den bedste garniture, og hvordan du får mest muligt ud af den.

Når smagningen er slut, har alle lært tips og tricks til at løfte en god G&T til en fantastisk G&T!

Klassiske gincocktails

Ved ginsmagningerne er det muligt at tilkøbe muligheden for at prøve kræfter med at blande cocktails!

I den forbindelse tilbyder vi at man kan lære at lave en klassisk gincocktail som for eksempel Negroni, Tom Collins og Dry Martini – inkl den meget tørre version som Dean Martin foretrak: 3 dele gin i glasset og et hurtigt kig på Vermouth-flasken…!

Prøv at mikse din favoritcocktail med nogle af de gins, som du har smagt under smagningen. Vi har masser af gode idéer til cocktails, så du kan få inspiration med hjem til næste gang, du trænger til en dejlig cocktail.

Få læring ud af smagningen

Det er ikke uden grund at gin er blevet yderst populært de senere år. Der er et stort udvalg af både gin, tonic og andre mixere, og det er enkelt og hurtigt at lave en velsmagende G&T eller gin-cocktail til sine gæster. Og så er klokken jo altid 17 et eller andet sted i verden, så alibiet for at nyde den er på plads…!

Hør meget mere om gin og gins historie på en ginsmagning, hvor vi guider jer gennem både historie, smag og vejen til din egen bedste G&T.

Ginsmagning Events

Ginsmagning Events

Udnyt vores ekspertise på ginsmagninger

Vores foredragsholdere mestrer kunsten at bevæge sig på den hårfine grænse mellem at underholde og informere. Vi ønsker, at du på én og samme tid er både er underholdt og får ny viden om det, du sidder med i glasset.

Arranger en ginsmagning i samarbejde med Smagning.com. Skal det ske i København, Århus, Ålborg, Vejle, Esbjerg eller på Bornholm? Ikke noget problem, vi hjælper gerne med smagninger i hele landet.

Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken ginsmagning der passer præcist til dit arrangement. Vi tilbyder mange forskellige typer smagninger. Blandt andet whiskysmagning, romsmagning og ølsmagning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se også vores guide omkring mad til gin.

Ofte stillede spørgsmål om vores ginsmagninger:

Hvad er gin?

Gin skal have en fremherskende smag af enebær, og i øvrigt også minimum 37,5% alkohol (ABV), for at man må kalde det gin (EU-regler). Ud over enebær kan man tilsætte andre smage ved hjælp af botanicals eller andre aromastoffer, så hver enkelt gin i princippet bliver unik.

Hvor kommer gin fra?

Gin blev kendt i Holland under navnet genever i 1600-tallet, og var et udtræk af enebær og andre krydderier. Det blev brugt som medicin mod blandt andet urinvejsinfektioner.

Hvad er Dutch Courage?

Under Hollands uafhængighedskrig drak de hollandske soldater blandt andet genever. De engelske lejesoldater, som kæmpede på hollandsk side, bemærkede at soldaterne tilsyneladende blev mere modige, og kaldte det ”Dutch Courage”.

Hvad koster en Ginsmagning?

Det afhænger lidt af hvor mange gin der skal smages, hvilket prisniveau den enkelte gin har og hvor mange deltagere der er. Prisen ligger typisk på 3-400 kr. pr. deltager, men kan svinge i begge retninger på grund af de mange tilkøbsmuligheder. Samtidig har vi en samlet mindstepris, så foredragsholderen også kan få løn. Kontakt os og få et konkret tilbud. Hvis I kun er nogle få stykker, kan I eventuelt overveje vores åbne smagninger.

Hvor mange gin smager man på en ginsmagning?

Det afhænger lidt af hvor lang tid vi har til rådighed. Vi kan lave en hurtig ginsmagning med 3 gin på en time, eller vi kan smage op til 6-7 gin på 2 timer.

Hvor lang tid tager en ginsmagning?

Det afhænger lidt af hvor mange gin vi skal smage. Vi kan lave en hurtig ginsmagning med 3 gin på en time, eller vi kan smage op til 6-7 gin på 2 timer.

Hvordan foregår en ginsmagning?

På en ginsmagning vil vi først smage på forskellige gin rent, og derefter smager vi tonics rent. Målet er at vi skal opleve forskellene, så vi kan danne en mening om hvad vi selv foretrækker. Vi diskuterer og viser også, hvordan man får mest muligt ud af garnituren, inden deltagerne blander deres egne gin & tonics.

Hvilken garniture skal jeg bruge til min gin?

Garniture bruges både til at pynte og til at forstærke smagsoplevelsen. Man kan for eksempel fremhæve en citrusnote ved at bruge en citrus som garniture. Brugt på den rigtige måde kan det hæve en “almindelig” gin & tonic til en fantastisk gin & tonic.

Hvor kan man komme til ginsmagning?

Vores udgangspunkt er at vi kommer ud til dig og holder ginsmagningen. Alternativt kan man deltage på vores åbne ginsmagninger.

Er prisen inklusive transport?

Ja, prisen på en ginsmagning er normalt inklusive transport. Kun hvis vi skal flyve eller sejle kommer der en transportomkostning. Vi har faste foredragsholdere i Jylland, på Fyn, Sjælland og Bornholm.

Hvad spiser man til gin?

Mad og gin kan være fantastisk. En klassiker er gin og vildt, da mange bruger enebær som krydderi i maden. Men gin kan – med udgangspunkt i at der altid skal kunne smages enebær – smage meget forskelligt, så man kan finde en gin – eller eventuelt en gin & tonic – til de fleste retter.

Se alle kommende åbne smagninger her