Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken romsmagning der passer præcist til dit arrangement.

Romsmagning

Romsmagning

Alle veje fører til rom…

…og der er mange måder at gå til historien om rom på. Sukker og rom har i århundreder haft betydning for, hvordan verden har udviklet sig. Krige er blevet udkæmpet, og enorme formuer er blevet skabt og tabt – også i Danmark. Så der er ikke noget at sige til at rom, med dens fascinerende historie, tryllebinder publikum på vores romsmagninger.

Sjov og lærerig romsmagning hos dig

Hos Smagning.com går vi langt for at gøre romsmagningen til en unik oplevelse for vores deltagere. Det skal være sjovt og hyggeligt at være med, og det skal ikke mindst være lærerigt at deltage. Når du deltager i en romsmagning, får du nogle sjove facts om rom, og du bliver forhåbentlig inspireret til at prøve flere forskellige rom derhjemme.

Uanset om romsmagningen foregår i et firma, i en forening, hjemme privat eller på en af vores åbne smagninger, er vores foredragsholdere eksperter i at ramme deltagernes vidensniveau!

Gode historier og en oplevelse af højeste kaliber

Vi kommer ind på, hvordan rom produceres, og vi hører om forskellige romtraditioner. Hvorfor er den rom, vi nyder i Europa, anderledes, end den der traditionelt drikkes i Caribien? Få det enkle svar, og oplev hvor meget smagen kan variere fra rom til rom.

Hvad med en romcocktail?

Der er mulighed for at inkludere en rom-cocktail i smagningen. Vi snakker lidt om, hvordan man bruger rom i en cocktail, og deltagerne smager et eller flere eksempler på klassiske cocktails, der er baseret på rom. Vi giver gerne inspiration, så du selv kan mikse skønne cocktails derhjemme.

Få ny og spændende viden…

…eller få opdateret den viden, du allerede har. Nogle af de spørgsmål der typisk kommer op er:

  • Hvad er rom egentlig – og hvor kommer det fra?
  • Hvorfor er der så stor forskel på rom – og hvorfor er nogle rom mere søde end andre?
  • Hvad betyder fadlagring for rommen – og hvorfor gør man det?
  • Hvordan smager man bedst på rommen?

På en romsmagning får du svar på disse og mange andre spørgsmål i løbet af en hyggelig og underholdende aften i selskab med god rom.

Romsmagning Events

Romsmagning Events

Romsmagning efter dine ønsker og behov

Vores mange år i branchen giver os mulighed for at kunne tilbyde helt specielle temaer til en smagning. Eksempler kan være “lukkede destillerier” (for eksempel Caroni), “gammel rom fra Guyana”, “enkeltfadsaftapninger”, “hvad drikker nørderne” – eller hvad man nu har lyst til. Det er kun fantasien (og måske budgettet) som begrænser mulighederne.

Det handler for os om at skræddersy oplevelsen, så vi bedst muligt rammer det som gæsterne forventer: En romoplevelse udover det sædvanlige!

Vi sikrer med andre ord, at alle både får ny viden, får gode historier og anekdoter – og frem for alt får en god smagsoplevelse!

Få en smagfuld og autentisk privat romsmagning med Smagning.com

Du kan med fordel arrangere en romsmagning i samarbejde med Smagning.com – så fastsætter vi i fællesskab et tema med tilhørende smagsprøver. Uanset om smagningen skal ske i København, Odense, Århus eller en hvilken som helst anden by i landet, er vi den bedste samarbejdspartner for netop dig. Vi tilbyder også online romsmagning.

Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken romsmagning, der passer præcist til dit arrangement. Vi tilbyder flere forskellige typer smagninger. Blandt andet whiskysmagning, ginsmagning og ølsmagning.

Se også vores guide om mad til romsmagning.

 

Ofte stillede spørgsmål til vores romsmagninger:

Hvad koster en romsmagning?

Det afhænger lidt af hvor mange rom der skal smages, hvilket prisniveau den enkelte rom har og hvor mange deltagere der er. Prisen ligger typisk på 3-400 kr. pr. deltager, men kan svinge i begge retninger på grund af de mange tilkøbsmuligheder. Samtidig har vi en samlet mindstepris, så foredragsholderen også kan få løn. Kontakt os og få et konkret tilbud. Hvis I kun er nogle få stykker kan I eventuelt overveje vores åbne smagninger.

Hvor mange rom smager man på en romsmagning?

Det afhænger lidt af hvor lang tid vi har til rådighed. Vi kan lave en hurtig romsmagning med 3 rom på en time, eller vi kan smage op til 6-8 rom på 2 timer.

Hvor lang tid tager en romsmagning?

Det afhænger lidt af hvor mange rom vi skal smage. Vi kan lave en hurtig romsmagning med 3 rom på en time, eller vi kan smage op til 6-8 rom på 2 timer.

Hvor kan man komme til romsmagning?

Vores udgangspunkt er at vi kommer ud til dig og holder romsmagningen. Alternativt kan man deltage på vores åbne romsmagninger.

Er prisen inklusive transport?

Ja, prisen på en romsmagning er normalt inklusive transport. Kun hvis vi skal flyve eller sejle kommer der en transportomkostning. Vi har faste foredragsholdere i Jylland, på Fyn, Sjælland og Bornholm.

Hvad spiser man til rom?

Mad og rom kan være fantastisk, og man kan finde en rom som passer til de fleste retter. De største oplevelser får man med mad der er lidt caribisk inspireret, da krydderierne passer godt til smagen af rom. Og så er rom og ost eller rom og chokolade jo altid en klassiker!

Se alle kommende åbne smagninger her