Se alt smagning.com tilbyder nedenfor. Skal du selv arrangere en smagning? Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder

Smagning til næste firma arrangement

Tilføj et ekstra element til dit næste event med Smagning.com, og skab en oplevelse, der bliver emnet for samtale. Vi tilbyder smagninger på alle typer alkohol (og ikke-alkoholiske alternativer), der er skræddersyet til at engagere dine gæster og medarbejdere, uanset deres erfaring. En smagning er ideel til at skabe dialog mellem personer som ikke kender hinanden på forhånd, og dermed lægge grunden til positive relationer. Og en smagning er perfekt til at pleje og videreudvikle eksisterende relationer, forbi man får en god oplevelse sammen. Vi holder arrangementer på både dansk og engelsk, og enkelte foredragsholdere kan også holde smagning på tysk eller svensk.

Skræddersyede private smagninger

Søger du en unik måde at fejre en særlig begivenhed, eller ønsker du simpelthen en hyggelig aften med venner og familie? Smagning.com tilbyder skræddersyede private smagsoplevelser, der varierer fra whisky, rom og gin til champagne og øl. Vi tilpasser smagningen til dit kendskabsniveau, og medbringer alt det nødvendige udstyr.

Vi arrangerer regelmæssigt åbne smagninger, hvor alle er velkomne. Disse events inkluderer en række kvalitetsprodukter, et lynkursus i smagning, og muligheden for at købe flasker til favorable priser. Hold dig opdateret på vores kommende arrangementer og udforsk en verden af smagsoplevelser sammen med os.

Din Partner i Brand Promotion

Smagning.com er din foretrukne partner inden for brand promotion, med et 100% fokus på dine produkter. Vi specialiserer os i at skabe unikke smagsoplevelser, der forøger kendskabet til dit brand. Vores kompetente foredragsholdere og promotere er fordelt i hele Danmark og er klar til at bistå dig, uanset hvor du befinder dig. Fordi selv de bedste produkter ikke sælger sig selv, tilbyder vi flere løsninger. Afhængigt af dit behov kan det være in-store aktivering, smagninger og hel eller delvis bemanding af messer på både nationalt og internationalt.

Vi samarbejder også med vinhandlere for at arrangere smagninger, der ikke blot øger salget, men også giver dine kunder en mindeværdig oplevelse.

Smagning som gave:

Skal du give en julegave – fødselsdagsgave – valentinsgave – svendegave – eller en gave til en anden særlig lejlighed? Så giv en smagning med Smagning.com.

Træning for professionelle:

Spiritustræning er målrettet de virksomheder (restauranter, barer, butikker etc) der arbejder professionelt med spiritus. Vi arbejder med alt fra produktkendskab til upselling og optimering.

Se alle kommende åbne smagninger her