Vil du vide mere om hvordan Smagning.com kan hjælpe dig?

Kontakt os, så vi kan snakke om hvordan vi bedst kan hjælpe dit salg.

Brand Promotion

Brand Promotion – salgsfremmende aktiviteter

Selv de bedste produkter og brands sælger ikke sig selv. Hvis der er tale om nye produkter skal man have udbredt kendskabet til dem, og allerede kendte produkter skal vedligeholdes for ikke at miste markedsandele. Og det kræver ekspertise.

Smagning.com som din egen ekspert

Smagning.com er kendetegnet ved at alle vores medarbejdere ved hvad de taler om. De har styr på de produkter de snakker om, hvad deres historie er, hvordan de produceres, og hvordan man kan give forbrugerne en god oplevelse der giver lyst til at købe. Hvorfor ikke bruge denne ekspertise til at markedsføre netop dine produkter?

Vi kan ikke hjælpe med alt. Vores ekspertise er alkohol (og alkoholfri alternativer) i alle former, for det er dér vores interesse ligger. Morgenmadsprodukter, salater, brød og alt muligt andet kan være vigtige produkter, men det vil vi gerne overlade til andre, som bedre kender og forstår dem.

Kendskab og forståelse.

Netop kendskab til og forståelse af det vi står med, tilsat evnen til at give forbrugerne en god oplevelse og historie i øjenhøjde, er det som får vores kunder til at booke Smagning.com igen og igen.

Vi har 100% fokus på dine produkter. Vi aftaler med dig hvad der er de vigtigste selling points, og hvilken oplevelse med produktet du gerne vil dele med forbrugeren. Vi vil markedsføre og sælge dine produkter for det de er. Det giver forbrugerne den bedste oplevelse, og giver den største chance for gensalg.

Overalt i Danmark – og i udlandet

Vores dygtige foredragsholdere og promoters er fordelt i hele Danmark, så vi kan hjælpe overalt. Skal aktiviteten foregå i udlandet? Ikke noget problem. Vi har erfaring med at repræsentere brands både i ind- og udland, uanset om det er på smagninger eller messer. Vores normale arbejdssprog i udlandet er engelsk, men nogle af vores foredragsholdere taler desuden flydende svensk, tysk, hollandsk eller italiensk.

Vi kan hjælpe dig på flere måder, uanset om du har brug for hjælp på en messe eller udstilling, om du skal lave in-store aktiveringer, eller om du har brug for uddannelse af fagpersonale. I alle tilfælde finder vi de personer hos os, som bedst matcher opgave og produkter.

Sampling

In-store aktiveringer (som ikke nødvendigvis foregår inde i den fysiske butik), er meget benyttet til at give forbrugere en eller flere smagsprøver, samt nogle få vigtige budskaber. I dagligvarehandelen har forbrugerne ofte et helt andet formål med at besøge butikken, end lige at smage på netop dine produkter. I specialhandelen (f. eks. hos en vinhandler), er en større del af forbrugerne på forhånd interesseret i at høre om og smage på produkter som de ikke nødvendigvis kender i forvejen.
Vi tager højde for forskellene, så flest muligt får den bedst mulige oplevelse med dine produkter.

Smagning

Mange forbrugere er mindre tilbøjelige til at købe produkter, som de ikke har smagt. Men mange produkter er i en prisklasse, hvor det ikke giver mening at uddele gratis smagsprøver. I disse tilfælde kan en smagning give mening.

En smagning er ideel til at præsentere en hel serie af produkter. Forbrugeren har typisk tilmeldt sig eller købt billet på forhånd, og vi ved derfor at der er en reel interesse. Samtidig har vores foredragsholdere mulighed for at gå mere i dybden med produkterne end ved en sampling, og har mulighed for en både længere og dybere dialog med forbrugerne, med en høj konverteringsrate som resultat.

Messer og udstillinger

Vi inddeler groft sagt messer og udstillinger i 2 hovedkategorier: Events der har fokus på alkohol (for eksempel whiskymesser, rommesser, ginmesser, cocktailmesser og så videre), og events der IKKE har fokus på alkohol (for eksempel livstilsmesser, markeder og så videre). Den første type er ofte “must-attend”, fordi man møder forbrugere som pr definition er interesseret i produkterne. Den anden type event kan være mindst lige så interessant, fordi man får adgang til forbrugere, som ikke nødvendigvis bruger tid på alkoholspecifikke events, men som alligevel gerne vil have gode smagsoplevelser. Forbrugerne har typisk forskellige formål med at besøge de forskellige typer events, og udgangspunktet for en dialog med den enkelte forbruger kan derfor være forskelligt.

Ekstra ressource, brand ambassador eller specialist

Vores kunder bruger os som fleksible ressourcer, der kan skaleres efter behov – vel at mærke uden de forpligtelser der følger med interne ressourcer. De rigtige sælgere eller den rigtige brand ambassador kan være fantastisk til at (videre)udvikle et brand, og få produkterne ud i markedet. Men de kan samtidig være med til at skabe et problem for sig selv: Den manglende evne til at være flere steder på en gang. Her kommer Smagning.com ind i billedet. Vores foredragsholdere er eminente til at sætte sig ind i nye produkter, og kan supplere dine egne ressourcer. Det gælder uanset om der er tale om træning af personale, smagninger, messedeltagelse eller andre aktiviteter. Vi kan alt fra at hjælpe ved enkeltstående arrangementer til at køre et helt hold i stilling til en messe, eller køre en kampagne flere steder parallelt. Ved længerevarende aftaler tilbyder vi også at en eller flere af vores medarbejdere kan være en “primær” person på dine produkter, så vedkommende har et ekstra godt kendskab, og primært vil arbejde med dine produkter.

Smagning.com har masser af erfaring med alt det som vi kalder “salgsfremmende aktiviteter” for producenter, importører og distributører. Hvilke aktiviteter skal vi hjælpe dig med at bemande?

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se alle kommende åbne smagninger her