Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken smag din næste teambuilding skal have.

Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding kan være så meget mere end at grave grøfter på tid, dræbe kaniner eller bygge tømmerflåder. Smagning.com’s version af teambuilding er en hel del mere velsmagende end de fleste alternativer, uden at vi går på kompromis med hverken resultater eller underholdningsværdi.

Så hvad gør vi egentlig? Vi laver en lille twist på vores “Gæt en spiritus”. Deltagerne opdeles i hold, som gennem flere runder konkurrerer med hinanden. Undervejs lærer alle noget om spiritus, spiritustyper og spiritustraditioner. Vi træner sanseapparatet, og udvikler ekspertise i at dufte, smage og vurdere god spiritus. Alt sammen i en god stemning, der sikrer at alle deltagere oplever både hygge og konkurrence som noget positivt.

Lad Smagning.com være med til at arrangere din mest velsmagende teambuilding til dato. Vi kan tilpasse os eventuelle andre aktiviteter, både med hensyn til indhold og omfang. Baseret på din information rådgiver vi gerne om, hvad vi forventer passer bedst til dine deltagere. Alt i alt kan vi sammen med dig sikre et event som deltagerne husker og glædes over i lang tid

Skal din teambuilding være mere end velsmagende? Har du brug for inspiration til at gøre dit arrangement helt perfekt? Vil du udnytte flere års erfaring til at sikre de helt rigtige rammer?

Så er Smagning.com det sikre valg!

I samarbejde med Firmaevents Jylland tilbyder vi en bred vifte af spændende indoor - og outdoor sports og teambuildingsaktiviteter med sjove udfordringer og oplevelser. Læs mere på www.firmaeventsjylland.dk

Vi hjælper gerne med teambuilding i hele landet.

Kontakt os, så vi kan snakke om hvordan vi bidrager til dit næste teambuilding arrangement.

Se alle kommende åbne smagninger her