Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken mjødsmagning der passer præcist til dit arrangement.

Mjødsmagning

mjødsmagning – ikke en ølsmagning!

Nordens naturlige hedvin

De fleste kender til Europas hedvine; sherry, portvin m.m., men for mange er nordens naturlige hedvin – mjøden – rimelig ukendt. Mange forveksler den med øl eller spiritus og forventer noget bittert eller noget meget alkoholisk, men faktisk er mjød ingen af delene, og den kan komme i rigtig mange udgaver.

Drik med de nordiske guder

En mjødsmagning er anderledes end den ølsmagning eller vinsmagning, som du måske har prøvet før. Måske har du aldrig smagt god dansk kvalitetsmjød, eller du kender kun mjød fra de brune keramikflasker?

Til en mjødsmagning med Smagning.com vil du opdage, at mjød ikke bare er mjød. Under smagningen vil du komme med på en rejse gennem et bredt udvalg af smagsvarianter, og samtidig får du historien bag hver mjød, og om dens særlige personlighed.

Du får også en introduktion til historien bag mjød, samt en bid af de mange myter om gudernes helt særlige forhold til den sagnomspundne drik. Mjød var en ægte gudedrik, så når du drikker den til mjødsmagning, kan du tænke tilbage på mjødens lange kulturhistorie, og så er det næsten som at drikke dus med de nordiske guder.

Vi elsker at dele vores kærlighed til mjød og dele ud af vores viden. Derfor tilbyder vi unikke mjød-oplevelser, som efterlader dig med en helt ny indsigt i mjødens alsidige verden og lange historie:

  • Hvad er mjød? Nordens naturlige hedvin!
  • Mjødens historie – fra gudedrik til ny nordisk kultdrik
  • Hvad er braggot, melomel, cyser m.m.?
  • Findes mjød kun i Norden?

Få den perfekte mjødsmagning med Smagning.com

Arrangér en mjødsmagning i samarbejde med Smagning.com, hvor vi i fællesskab fastsætter et tema med tilhørende smagsprøver.

Vi hjælper gerne med smagninger i hele landet.

Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken ølsmagning der passer præcist til dit arrangement. Vi tilbyder også mange andre typer smagninger. Blandt andet whiskysmagning, romsmagning og ginsmagning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se alle kommende åbne smagninger her