Sæt fokus på medarbejdernes uddannelse og udvikling.

Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken spiritustræning der passer præcist til din virksomhed

Træning for professionelle

Træning for professionelle

Spiritustræning er målrettet de virksomheder (restauranter, barer, butikker etc) der arbejder professionelt med spiritus.

Med udgangspunkt i den spiritus som virksomheden sælger (eller ønsker at sælge) til daglig, vil vi træne smags- og duftsanserne, udbygge den faglige viden og fortælle historien om hvert produkt. Træningen foregår i en uformel stemning, hvor alle deltager aktivt, og alle bliver udfordret og trænet på sanserne.

Spritustræning kan kombinere faglig uddannelse, personlig udvikling og teambuilding på én gang. Medarbejderne er sammen om at arbejde med sanseapparatet i forhold til at se, dufte og smage.

Vi udvikler en fælles referenceramme ved at sætte ord på og diskutere dufte, smage og oplevelser. Samtidig diskuterer vi ligheder og forskelle mellem forskellige typer spiritus, og hvorfor der i det hele taget er ligheder og forskelle. Udfordringerne er store, og giver samtidig mulighed for at konkurrere på duft- og smagssanserne. Blindsmagning er betydeligt sværere end de fleste tror!

Efter en spiritustræning kan medarbejderne endnu bedre gå i dialog med en kunde om forskellige typer spiritus, og har endnu bedre mulighed for at rådgive kunderne i deres valg. Faktuel viden kan sammen med “den gode historie” bidrage til mersalg eller opsalg.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Smagning.com har vundet flere priser for Alcohol Tasting Events.

Oplev os selv. Vi kan bookes til arrangementer for virksomheder,
butikker, foreninger og private i hele landet.
Herudover kan du købe billetter til vores åbne smagninger:

28/9-2023

Whiskysmagning
Hos Peter Kjær, Valby Langgade 30A
2500, Valby

Køb billet her
29/9-2023

Gourmet whiskymiddag
Restaurant Romarin, Ryesgade 90
2100, København Ø

Køb billet her
4/10-2023

Cocktailsmagning
Restaurant Romarin, Ryesgade 90
2100, København Ø

Køb billet her

Se alle kommende åbne smagninger her