Mad til romsmagning

Mad til romsmagning

Mad til romsmagning

Rom har en fascinerende historie, og denne historie kan du komme tættere på i forbindelse med romsmagning. Overordnet set findes der lys og mørk rom, men herunder findes der flere forskellige smagsvarianter, da rom smagsmæssigt kan gå fra helt tørt til medium sødt. Dermed vil du også kunne få en rom, der passer til din smag. Uanset hvad ud er til.

 

Server den rette mad til romsmagning

På grund af de forskellige smagsvarianter og det faktum, at der ofte vil være et bredt udvalg i forbindelse med en romsmagning, kan det være svært at finde ud af hvilket mad, der skal serveres til smagningen.

Generelt anbefaler vi, at du serverer krydret mad til romsmagning. Krydret mad har masser af smag og går derfor rigtig godt med en lækker rom. Det vil blandt andet kunne være med til at fremhæve alle de forskellige smagsoplevelser, så du kan få det hele med. Konkret anbefaler vi også, at du serverer caribisk inspireret mad. Caribien står nemlig for den største del af verdens romproduktion, og det er også her, at du finder noget af verdens bedste rom. Ved at kombinere din romsmagning med lækker caribisk mad, får du derfor en autentisk og smagfuld kombination.

 

Hold din egen romsmagning

Når du skal holde din egen aften med flere flasker rom på bordet, skal du udover mad til romsmagning også have styr på eventuelle snacks. Derudover skal du overveje, om der skal serveres andet end rom, så du og dine gæster ikke skal drikke rom hele aftenen. Det kan være et par lækre øl eller en flaske vin.

Smagning.com har vundet flere priser for Alcohol Tasting Events.

Oplev os selv. Vi kan bookes til arrangementer for virksomheder,
butikker, foreninger og private i hele landet.
Herudover kan du købe billetter til vores åbne smagninger:

19/4-2023

Romsmagning
Restaurant Romarin, Ryesgade 90
2100, København Ø

Køb billet her
21/4-2023

Cocktailsmagning
OK-Klubben, Ålegården 3
6000, Kolding

Køb billet her
22/4-2023

Whisky og Østers
Steenbergs Hotel & Brasserie, Toldbodgade 10
7900, Nykøbing Mors

Køb billet her

Se alle kommende åbne smagninger her