Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken romsmagning der passer præcist til dit arrangement.

Romsmagning

Romsmagning

Alle veje fører til rom…

…og der er mange måder at gå til historien om rom på. Sukker og rom har i århundreder haft betydning for, hvordan verden har udviklet sig. Krige er blevet udkæmpet, og enorme formuer er blevet skabt og tabt – også i Danmark. Så der er ikke noget at sige til at rom, med dens fascinerende historie, tryllebinder publikum på vores romsmagninger.

Sjov og lærerig romsmagning hjemme

Hos Smagning.com går vi langt for at gøre romsmagningen til en unik oplevelse for vores deltagere. Det skal være sjovt og hyggeligt at være med, og det skal ikke mindst være lærerigt at deltage. Når du deltager i en romsmagning, får du nogle sjove facts om rom, og du bliver forhåbentlig inspireret til at prøve flere forskellige rom derhjemme.

Uanset om romsmagningen foregår i et firma, i en forening, privat eller på en af vores åbne smagninger, er vores foredragsholdere eksperter i at ramme deltagernes vidensniveau!

Gode historier og en oplevelse af højeste kaliber

Vi kommer ind på, hvordan rom produceres, og vi hører om forskellige romtraditioner. Hvorfor er den rom, vi nyder i Europa, anderledes, end den der traditionelt drikkes i Caribien? Få det enkle svar, og oplev hvor meget smagen kan variere fra rom til rom.

Hvad med en romcocktail?

Der er mulighed for at inkludere en rom-cocktail i smagningen. Vi snakker lidt om, hvordan man bruger rom i en cocktail, og deltagerne smager et eller flere eksempler på klassiske cocktails, der er baseret på rom. Vi giver gerne inspiration, så du selv kan mikse skønne cocktails derhjemme.

Få ny og spændende viden…

…eller få opdateret den viden, du allerede har. Nogle af de spørgsmål der typisk kommer op er:

  • Hvad er rom egentlig – og hvor kommer det fra?
  • Hvorfor er der så stor forskel på rom – og hvorfor er nogle rom mere søde end andre?
  • Hvad betyder fadlagring for rommen – og hvorfor gør man det?
  • Hvordan smager man bedst på rommen?

På en romsmagning får du svar på disse og mange andre spørgsmål i løbet af en hyggelig og underholdende aften i selskab med god rom.

Romsmagning efter dine ønsker og behov

Det handler for os om at skræddersy oplevelsen, så vi bedst muligt rammer det som gæsterne forventer: En romoplevelse udover det sædvanlige!

Vi sikrer med andre ord, at alle både får ny viden, får gode historier og anekdoter – og frem for alt får en god smagsoplevelse!

Få en smagfuld og autentisk privat romsmagning med Smagning.com

Du kan med fordel arrangere en romsmagning i samarbejde med Smagning.com – så fastsætter vi i fællesskab et tema med tilhørende smagsprøver. Uanset om smagningen skal ske i København, Odense, Århus eller en hvilken som helst anden by i landet, er vi den bedste samarbejdspartner for netop dig. Vi tilbyder også online romsmagning.

Kontakt os, så vi kan snakke om hvilken romsmagning, der passer præcist til dit arrangement. Vi tilbyder flere forskellige typer smagninger. Blandt andet whiskysmagning, ginsmagning og ølsmagning.

Se også vores guide om mad til romsmagning.

Smagning.com vandt Food & Drinks Award 2019 og 2020 i kategorien
“Best Alcohol Tasting Event Specialists – Denmark”.

Oplev os selv. Vi kan bookes til arrangementer for virksomheder,
butikker, foreninger og private i hele landet.
Herudover kan du købe billetter til vores åbne smagninger:

12/1-2023

Rom- og chokoladesmagning
Restaurant Romarin, Ryesgade 90
2100, København Ø

Køb billet her
15/1-2023

Outdoor Tasting
Mødested: Lyngby Mølle
2800, Lyngby

Køb billet her
19/1-2023

Whiskysmagning
Restaurant Romarin, Ryesgade 90
2100, København Ø

Køb billet her

Se alle kommende åbne smagninger her