Spirit of Speyside Whisky Awards kommer tilbage til Danmark 11/10 2023. Deltag og stem på dine favoritter.

Spirit of Speyside Whisky Awards i Danmark

Spirit of Speyside Whisky Awards kommer tilbage til Danmark!

Vil du have indflydelse på Spirit of Speyside Whisky Awards?

Deltag når Spirit of Speyside Festival præsenterer de nominerede kandidater, og vær med at til afgøre hvilke single malts de danske whiskyforbrugere synes bedst om.

Spirit of Speyside Whisky Festival er verdens største event af sin slags. Siden starten i 1999 er festivalen vokset hvert eneste år, og det skal naturligvis udnyttes til whiskyens bedste. På Spirit of Speyside Speyside Whisky Festival udvælger et ekspertpanel 2 finalister i 4 kategorier, og derefter skal vinderne findes. Og de skal findes af de virkelige eksperter i verden, nemlig whiskyforbrugerne. I 2023-24 kan de danske whiskyforbrugere igen være med. Her har vi mulighed for at bestemme hvilke whiskyer vi synes er bedst, set med danske øjne. Kom med, smag på alle finalisterne, og gør din indflydelse gældende ved at stemme på dine egne favoritter!

Vi kan naturligvis ikke bedømme og stemme på tom mave, så vi starter med lidt lækkert at spise. Drikkevarer efter eget valg til maden kan tilkøbes på stedet.

Kandidaterne blev afsløret i forbindelse med Spirit of Speyside Speyside Whisky Festival 26/4-1/5 2023. Kandidaterne er følgende:

  • NAS (Non Age Statement): Cragganmore Distiller’s Edition og Aberlour a’Bunadh
  • 12 år eller yngre: The Glenlivet 10 år Single Cask og Benriach The Smoky 12 år
  • 13 til 17 år: Balvenie 14 år Caribbean og Speyburn 15 år
  • 18 år og ældre: Glenfiddich Grand Cru 23 år og Balvenie 21 år Portwood

Der er et begrænset antal pladser – køb din billet før det er for sent!

Vi glæder os til at se dig.

Se alle kommende åbne smagninger her