Kontakt os, så vi kan planlægge den smagning der passer helt præcist til dit arrangement.

Spiritussmagning

Gæt en spiritus

Hvad er spiritus egentlig, og hvad kendetegner de forskellige typer?

Hvordan dufter og smager man på god spiritus?

Hvad er forskellen på whisky, rom, cognac, armagnac, brandy, grappa, tequila, calvados, gin og alle de andre lækre dråber vi nyder? Hvordan laves de, hvad laves de af, og hvad er karakteristisk for hver enkelt spiritustype?

Kan du smage forskel på de forskellige typer spiritus, når du ikke ved hvad der er i glassene? Det er rigtig svært – men langt fra umuligt!

Træn næse og smagsløg mens du bliver klogere

Det bliver dog lidt lettere, når vores foredragsholder guider dig gennem spiritussens univers, og du lærer hvad du skal lægge mærke til. Få trænet din næse og dine smagsløg, mens du udvikler din viden. I løbet af 3 runder vil du og de andre deltagere blive målbart bedre til at gætte hvilken type spiritus der er i hvert glas. Og efter endt smagning har du helt sikkert fået tanket op med god og nyttig viden!

Danmarks mest velsmagende teambuilding

Smagningstypen “Gæt en spiritus” er perfekt til en lille konkurrence mellem kollegaer eller venner, enten enkeltvis eller i grupper. Hvem er bedst til at dufte, smage og lytte til hvad foredragsholderen fortæller? Alle kan være med. Det er sjovt og velsmagende, og betegnes af nogle som Danmarks bedste indendørs teambuilding!

Vil du udfordre venner eller kollegaer?

Arrangér en smagning i samarbejde med Smagning.com, hvor vi aftaler niveau, sværhedsgrad og eventuelle præmier. Vi hjælper gerne med smagninger i hele landet, og det er næsten kun fantasien som sætter grænser.

Kontakt os, så vi kan snakke om hvor og hvornår I skal udfordres. Vi kan sammen beslutte hvilke typer spiritus der skal med – og hvis du selv deltage i udfordringen, kan vi også selv sætte et godt program, baseret på hvad du fortæller om deltagerne.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Smagning.com har vundet flere priser for Alcohol Tasting Events.

Oplev os selv. Vi kan bookes til arrangementer for virksomheder,
butikker, foreninger og private i hele landet.
Herudover kan du købe billetter til vores åbne smagninger:

28/9-2023

Whiskysmagning
Hos Peter Kjær, Valby Langgade 30A
2500, Valby

Køb billet her
29/9-2023

Gourmet whiskymiddag
Restaurant Romarin, Ryesgade 90
2100, København Ø

Køb billet her
4/10-2023

Cocktailsmagning
Restaurant Romarin, Ryesgade 90
2100, København Ø

Køb billet her

Se alle kommende åbne smagninger her