Mad til gin

Mad til gin

Mad til gin

Gin er kendetegnet ved en smag af enebær, og faktisk er det sådan, at denne smag af enebær skal være til stede før, at man må kalde spiritussen for gin. Gin er dog ikke bare gin. Der findes nemlig rigtig mange forskellige stile og typer herunder. Det samme gør sig gældende for den tonic, du vælger. Med en ginsmagning kan du blive klogere på gin og dens mange facetter, og du kan lære, hvordan du blander en helt fantastisk G&T.

 

Server lækker vildt til ginsmagning

Skal du servere mad til en aften med ginsmagning, anbefaler vi, at du serverer vildt med en masse krydderurter. Her vil ginen med sin karakteristiske smag af enebær gå ind og understøtte den gode smag. På den måde får du en smagfuld oplevelse, som kombinationen af gin og lækker vildt løfter til helt nye højder.

I løbet af en aften med ginsmagning og lækker mad til ginen, anbefaler vi, at der startes ud med en lækker gin og tonic. Herefter kan I forsøge jer med ren gin til maden, så I virkelig får smagt på ginen og mærker, hvordan kombinationen af gin og mad kan gøre begge dele endnu bedre.

 

Hold din egen aften med ginsmagning

Skal du holde en aften med lækker gin og veltilberedt mad, anbefaler vi altså, at du serverer en form for vildt. Derudover anbefaler vi også, at du fremtryller lækre snacks og tænker over, hvordan du vil servere ginen. Der er nemlig et utal af muligheder, så prøv dig frem og skab en fantastisk aften med ginsmagning for dig og dine gæster.

Smagning.com har vundet flere priser for Alcohol Tasting Events.

Oplev os selv. Vi kan bookes til arrangementer for virksomheder,
butikker, foreninger og private i hele landet.
Herudover kan du købe billetter til vores åbne smagninger:

19/4-2023

Romsmagning
Restaurant Romarin, Ryesgade 90
2100, København Ø

Køb billet her
21/4-2023

Cocktailsmagning
OK-Klubben, Ålegården 3
6000, Kolding

Køb billet her
22/4-2023

Whisky og Østers
Steenbergs Hotel & Brasserie, Toldbodgade 10
7900, Nykøbing Mors

Køb billet her

Se alle kommende åbne smagninger her